Anti-buikvet cursus review

Anti-buikvet Cursus Review. Is Deze Cursus De Moeite Waard?

Welkom bij mijn Anti-buikvet cursus review! In dit artikel wil ik je graag helpen bij de keuze of je deze cursus aan moet schaffen en of het de moeite waard is om met deze cursus aan de gang te gaan.

Als je om je heen kijkt zie je het eigenlijk bij iedereen wel. Iedereen die heeft wel iets van buikvet op zijn lichaam zitten. Bij iedereen ziet het er anders uit en de een heeft er meer van als de ander. Buikvet is op zich normaal, maar tegenwoordig zijn er ook veel mensen die er zo min mogelijk van willen hebben.

Waarschijnlijk ben je op zoek gegaan naar hulp bij het buikvet verliezen. Zo kwam je dus ook op deze Anti- buikvet cursus review. Buikvet verminderen hoeft niet alleen voor de looks te zijn, maar ook is het beter voor je gezondheid om niet te veel overtollig vet op je lichaam te hebben zitten.

In dit artikel wil ik je alles over buikvet verliezen en de Anti-buikvet cursus vertellen. Na het lezen van dit artikel weet ik zeker dat je stappen kunt gaan zetten richting het verliezen van je buikvet. Lees snel verder!

De basis van buikvet verminderen

Voordat we naar de daadwerkelijke inhoud gaan kijken van de anti-buikvet cursus review, vind ik het handig om eerst even naar de basis van buikvet verminderen te kijken.

Hierna kunnen we kritischer naar de cursus kijken en of deze dus past bij het principe van buikvet verminderen. Het verminderen van je buikvet of eigenlijk het verlagen van je vetpercentage in het algemeen kan wel eens als heel lastig worden ervaren.

Om eerlijk te zijn denk ik dat veel mensen het nog altijd een beetje te moeilijk maken voor zichzelf. Zoals ik net al even zei, moet je ermee aan de gang gaan om je algehele vetpercentage te verlagen. Plaatselijk vet verbranden op bijvoorbeeld je buik is namelijk een principe wat niet op natuurlijke wijze mogelijk is.

De basis is dat je een calorietekort het creëren waardoor je lichaam overtollige vetten gaat verbranden. Dit gaat geleidelijk over je gehele lichaam en op een zeker punt zal ook je buikvet gaan afnemen.

Het creëren en voor langere tijd vasthouden van dit calorietekort is voor de meeste mensen het lastigste. Hierbij komt de Anti-buikvet cursus om de hoek kijken. Hieronder ga ik verder op de cursus in en hoe deze cursus jou eventueel kan helpen om je doelen te behalen.

Wat biedt de Anti-buikvet cursus?

Zoals gezegd gaat het verminderen van je buikvet helaas niet altijd even gemakkelijk. Maar natuurlijk zijn er altijd manieren om toch verandering aan te brengen en resultaten te gaan behalen.

Anti-buikvet cursus review

De Anti-buikvet cursus biedt de juiste technieken om van je buikvet af te komen zonder dat je hier per se veel voor hoeft te gaan sporten en zonder dat je aan een enorm streng dieet vast zit. Natuurlijk kan sporten ernaast altijd, maar het zou volgens de makers geen noodzaak zijn.

Phoenix lifestyle, de ontwikkelaar van de online Anti-buikvet cursus, claimt dat je door deze training meer stabiliteit in je leven aanbrengt en op natuurlijke wijze de goede keuzes maakt. Dit resulteert in de volgende uitkomsten:

Tevens biedt het natuurlijk alle handvaten om je vetpercentage op je lichaam te verminderen. Hierdoor zul je je niet alleen fitter voelen, maar je zult het ook daadwerkelijk zijn en je zult je voelen alsof je de wereld aan kunt.

Hoe zit de cursus in elkaar?

Voordat je de keuze maakt om zo’n online cursus aan te schaffen, wil je natuurlijk een beetje weten wat je ervan kunt verwachten. Daarom wil ik even kort in gaan op de vorm van de cursus en hoe deze is opgebouwd. Dan heb je een beetje een beeld van hoe de makers je gaan begeleiden in dit traject.

De cursus is eigenlijk opgedeeld in een aantal deelonderwerpen die weer lesmodules vormen. Hierdoor ga je gestructureerd en stap voor stap door de training heen. Persoonlijk vind ik dat erg fijn omdat je het dan heel goed in je eigen tempo op kunt pakken en er geen informatie door elkaar gaat lopen.

Les 1: Buikvet

Hierin wordt eigenlijk alles behandeld over de basis van buikvet. Ten eerste de reden dat je buikvet hebt en wat de oorzaken kunnen zijn. Maar wat nog veel belangrijker is, je leert direct wat de stappen zijn om van dat buikvet af te komen.

Hier komt een stukje voeding aan bod, maar ook een ander belangrijk onderdeel, namelijk je hormonen. Wat spelen die voor rol in het verminderen van je buikvet en hoe kun je hierop inspelen.

Les 2: ‘De gouden driehoek’

Hier komen de drie belangrijkste punten of pijlers genoemd die je buikvet beïnvloeden. Dit zijn de volgende; voeding, rust en beweging. In deze module leer je ook hoe je zelfs zonder overmatig te sporten je buikvet kunt verliezen.

Binnen de driehoek gaat het allemaal om balans en de pijlers op de juiste manier in te zetten. Een zeer interessante module waar je veel in kunt leren over balans en hoe belangrijk dit is.

Les 3: ‘Wees je snacktrack de baas’

Deze les is eigenlijk volledig toegewijd aan snacktrek en eetbuien. Je leert de juiste keuzes maken en ervoor te zorgen dat je altijd de juiste en gezonde keuze maakt. Hierdoor hoef je je nooit meer schuldig te voelen na een eetbui of hoef je niet tegen jezelf te strijden om niet te zondigen.

Les 4: 7 tips voor beweging

Binnen deze les staat beweging centraal. Je leert alles over beweging en waarom het enorm gezond is voor je lichaam om meer in beweging te zijn. Ook krijg je 7 tips om meer en makkelijker in beweging te komen.

Meer beweging zorgt weer voor een gezondere balans in de gouden driehoek uit les 2.

Les 5: Vet koud

Les 5 is niet meer als een dagelijkse challenge. Je bent er niet langer dan een minuut mee bezig, maar de resultaten hiervan zullen je versteld doen staan. Wat de challenge precies is, dat hou ik nog even geheim. Het heeft in ieder geval met kou te maken..

Les 6: Slaapverwekkend makkelijk

Nog een pijler uit die gouden driehoek. Binnen deze les leer je alles over hoe belangrijk slaap is voor een gezond lichaam. Tevens kan het enorm goed helpen bij de vermindering van je lichaamsvet.

Je leert alles over sneller in slaap komen, betere kwaliteit nachtrust en ook hoe je daadwerkelijk uitgerust wakker wordt na het slapen. Dat is voor veel mensen namelijk niet per se vanzelfsprekend.

Les 7: Anti-stress

In deze les leer je alles over stress en de invloed van stress op je gezondheid. Tevens worden hier belangrijke tips voor de vermindering van stress gegeven. Kleine veranderingen kunnen al enorm veel resultaat geven blijkt uit deze les.

Les 8: Alles samen brengen

Dit is eigenlijk een alles overkoepelende les. Hierin breng je alle opgedane kennis samen tot een mooi resultaat in die vorm van een gezonde levensstijl. Nog één keer zet je al je doelen op een rijtje en zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk naar je gewenste resultaat toe gaat werken.

Conclusie

Persoonlijk vind ik het een interessante manier van benadering voor het verminderen van je buikvet. Zelf wil ik nog wel eens zo simpel zijn als, creëer een calorietekort, ga minder eten en meer bewegen en dan kom je er wel. Op zich is dat natuurlijk ook wel zo, maar deze cursus gaat toch net iets dieper in op de stof.

Hierdoor leer je weer anders naar situaties te kijken waardoor je dingen op een heel andere manier kunt benaderen. Zelf vind ik dit erg waardevol en ik weet zeker dat deze cursus ook voor gevorderden erg interessant kan zijn.

Waarom een Anti-buikvet cursus?

Buikvet of vet verliezen is voor iedereen nog altijd een enorm lastige opgave. Jammer genoeg is het ook niet altijd even simpel als veel mensen zeggen. Ook zijn er nog altijd geen magische manieren om je buikvet weg te laten halen. Je zult er dus echt zelf mee aan de bak moeten en er moeite voor gaan doen om je buikvet kwijt te raken.

De Anti-buikvet cursus is in het leven geroepen om mensen hierbij te ondersteunen. Dankzij deze cursus leer je niet alleen hoe je dit aanpakt, maar je leert ook hoe je een gezonde levensstijl ontwikkeld. De makers van de cursus geloven er heilig in dat afvallen met een dieet niet de meest ideale methode is.

Ze geloven in het aanpassen van je levensstijl zodat er een verandering plaatsvindt op de lange termijn. Dit zorgt er ook voor dat je niet in een jojo-effect raakt.

Het doel is dat je op dagelijkse basis de juiste keuzes gaat maken. Gezonder eten, meer bewegen en goed voor jezelf zorgen, alleen dan zul je duurzame en goede resultaten neer gaan zetten.

De Anti-buikvet cursus is voor iedereen geschikt die bereid is om hier tijd en moeite in te gaan steken. Het is niet een magische methode, ook hier moet je gewoon zelf de moeite in steken. De cursus is er om meer kennis over zaken te bieden, een nieuwe aanpak en een houvast voor mensen die het moeilijk vinden om alles op hun eigen houtje te moeten doen.

Coach Iris van Westering

Anti-buikvet cursus review

De coach van de cursus en tevens oprichter van Phoenix Lifestyle is Iris van Westering. Iris is al jarenlang actief in deze wereld en helpt al behoorlijke tijd mensen met het verliezen van buikvet.

Daar stopt het niet, want ze helpt dus ook mensen met het realiseren van een nieuwe en gezondere levensstijl. Bij het werken in haar praktijk ontdekte ze veel over het verliezen van buikvet en dat een groot deel van de mensen zich hier niet voor kapot wil sporten.

Op deze manier ontwikkelde zij de gouden driehoek van rust, beweging en gezond eten. Dankzij de coaching van Iris hebben al honderden mensen hun doelen weten te bereiken als het gaat om buikvet verliezen.

Via de website van Phoenix lifestyle is veel te lezen over dit bedrijf, wat ze doen en waar ze voor staan. Dit maakt ze erg transparant en wat mij betreft ook betrouwbaar. Zelf zou ik dus geen reden hebben om niet in zee te gaan met dit bedrijf.

Er zijn ook genoeg contactgegevens en gegevens van het bedrijf te vinden. Erg fijn te weten dat je ze kunt bereiken, mocht er toch wat zijn.

Wat krijg je allemaal bij de Anti-buikvet cursus?

Naast de vast lessen en modules krijg je nog een aantal mooie en waardevolle bonussen als je de Anti-buikvet cursus aan gaat schaffen. Deze kunnen enorm van waarde zijn om je resultaten een boost te geven.

  • Receptenservice: Dit is een handige app met allerlei verschillende recepten en voorbereide maaltijden voor een gezonde levensstijl. Deze worden ondersteund door kant-en-klare boodschappenlijstjes. Dit is voor twee weken alles eigenlijk klaar om te gaan knallen. Zo hoef je zelf bijna niet meer na te denken en is het simpelweg de stappen uitvoeren. Ook kun je hieruit zelf veel inspiratie halen en je eigen gezonde recepten en maaltijden bedenken die je lekker vind.
  • Aanbevolen boeken: Dit is voor de mensen die van lezen houden en graag nog wat meer leren over gezondheid en voeding. Je krijgt als bonus een lijst met de meest waardevolle boeken zodat je nog meer kunt leren hierover.
  • Partner programma: Wellicht vind je de prijs van de cursus nogal duur. Het mooie is dat je dit simpelweg aan de hand van de cursus terug kunt verdienen. De Anti-buikvet cursus heeft namelijk een partnerprogramma waarmee je geld kunt verdienen door het boek aan te raden aan vrienden, familie of collega’s. Kopen ze via jou, dan krijg jij 50% van het aankoopbedrag. Lees hier hoe dit werkt!

Anti-buikvet cursus bestellen

Ben je na het lezen van deze Anti-buikvet cursus review helemaal overtuigd dat dit je kan helpen om je buikvet te gaan verliezen. Of wil je toch nog wat meer informatie over de cursus. Neem gerust de tijd om nog wat informatie te lezen op hun eigen pagina en bestel de cursus met een gerust hart.

Na aanschaf ontvang je direct een digitaal werkboek met de acht modules van de cursus. Daarbij ook direct toegang tot de bovenstaande bonussen die je er gratis bij krijgt. Je kunt na aanschaf dus direct aan de slag om verandering aan te brengen!

Kom je er toch achter dat dit niet helemaal jou ding is? Geen probleem, want ze bieden een 100% niet tevreden geld terug garantie aan. Hierdoor kun je het voor 30 dagen uitproberen en als het toch niet bevalt gewoon aangeven en dan krijg je je geld terug.

Bestellen van de cursus van met korting via de onderstaande knop!

Tijdelijke korting op de Anti-buikvet cursus

Zoals ik al even heb verteld kun je door middel van het partner programma van de cursus je geld terug verdienen door de cursus te promoten bij familie en vrienden.

Daarnaast is er een tijdelijke kortingsactie waardoor je de cursus al aan kunt schaffen voor maar €100 in plaats van de originele prijs van €500. Dat betekend dat je 80% korting krijgt en tevens ook de kosten terug kunt verdienen door middel van het partner programma.

Zelf vind ik die €100 echt een koopje als je ziet wat je allemaal voor waardevolle informatie krijgt bij aanschaf van de cursus. Maar natuurlijk kan ik dat niet voor je bepalen.

Mocht je gebruik willen maken van deze tijdelijke korting, bekijk dan de Anti-buikvet cursus via de knop hieronder. Daar bestel je hem voor maar €100!

Heb je na het lezen van deze Anti-buikvet cursus review toch nog vragen over de cursus of over iets anders? Wees dan niet bang om hieronder je vraag nog te stellen. Ik probeer alles vragen binnen 24 uur antwoord te geven. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *