Loopband kopen winkel

Loopband kopen: In welke winkels?

Op zoek naar een loopband winkel? In dit artikel wil ik je kort laten zien bij welke winkels jij het beste kunt gaan kijken als het gaat om een loopband kopen. Tegenwoordig zijn er zo enorm veel aanbieders en bijna iedere week worden er nieuwe webshops uit de grond gestampt.

Dit is aan de ene kant erg fijn omdat winkels en webshops er alleen maar beter van worden. Ze willen namelijk de concurrentie voor blijven. Maar aan de andere kant kan het ook lastig zijn omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Zo kan het dus zijn dat je geen flauw idee meer hebt bij welke aanbieders je het beste kunt zijn.

Vandaar dat ik je in dit artikel een beetje op weg ga helpen door op basis van eigen ervaring de beste aanbieders op een rijtje te zetten. Zo weet je direct waar je moet zijn voor de aanschaf van jou nieuwe loopband.

Een loopband winkel, hoe vind je deze?

Het zal altijd lastig blijven om een keuze voor een goede loopband winkel te maken. Dat is ook erg logisch, want het gaat niet zomaar om een aankoop. Een loopband kopen zal best een grote aankoop zijn en daardoor is het wel fijn om dit bij een gedegen partij te doen.

Om te voorkomen dat je bij een verkeerde partij een aankoop doet heb ik een aantal zaken waar ik altijd op let voordat ik een product aanschaf. Dit zijn de volgende:

  • Hoe lang bestaat het bedrijf al?
  • Zijn er contactgegevens te vinden op de site?
  • Bieden ze garantie op producten?
  • Wat zijn de ervaringen van anderen? (reviews)
  • Is het een bekend bedrijf?

Standaard sta ik altijd even bij deze vragen stil en zoek ik naar de nodige informatie. Niet omdat ik per se deze gegevens nodig zal hebben, maar dit geeft wel aan of je te maken hebt met een betrouwbare partij.

Hoe lang bestaat het bedrijf

Als een bedrijf al voor langere tijd bestaat kun je er bijna zeker van zijn dat ze betrouwbaar zijn en goede spullen leveren. Als dit namelijk niet het geval is dan betekend het al gauw dat er niet gekocht wordt bij dit bedrijf en dat al niet zonder reden zijn.

Kijk dus even goed of je reviews kunt vinden en uit welk jaar deze komen. Winkels als Betersport.nl en Bol.com bestaan al zo lang dat je gewoon weet dat er dingen goed gaan bij dit soort bedrijven.

Van bedrijven met een korte levensduur kun je er vanuit gaan dat er zaken niet goed lopen. Kijk hier dan dus ook mee uit.

Contactgegevens

Contactgegevens zijn je beste vriend als je op zoek bent naar een betrouwbare partij. Je ziet vaak bij bedrijven die dit niet op de website hebben staan dat er iets niet helemaal goed gaat.

Zoek dus even naar een contactpagina en test desnoods of de contactgegevens kloppen. Bel even naar het bedrijf en vraag wat informatie op over de loopband die je wil gaan kopen. Als dit mogelijk is en je wordt netjes geholpen dan lijkt het erop dat je een fatsoenlijk bedrijf hebt gevonden.

Veel bedrijven die het wat minder goed voor elkaar hebben die delen geen gegevens en zijn voor de consument onbereikbaar. Ik raad je sterk af om met dit soort bedrijven in zee te gaan. Ook al bieden ze producten waarschijnlijk enorm goedkoop aan, in dit geval is goedkoop vaak duurkoop.

Garantie

Wordt er garantie aangeboden op producten? Een loopband kopen is nou eenmaal een grote uitgave ga ik even vanuit. Voor iedereen zal dit natuurlijk anders zijn, maar het gaat gewoon om een behoorlijk klap geld.

Wel zo fijn als er garantie wordt geboden op het product dat je gaat aanschaffen. Zo ben je in ieder geval een aantal jaren gedekt voor problemen die zich eventueel voor kunnen doen met je loopband.

Vaak gebeurd het natuurlijk niet, maar je zal net het product ontvangen wat onverwachts toch een kwaal heeft na enige tijd. Dan is het toch zo fijn dat dit onder de garantie valt en bij de service van het bedrijf hoort.

Bekijk dus even goed of er garantie geboden wordt en op welke termijn dit is. Garantie op producten laat zien dat je met een partij werkt die verder denkt dan alleen producten verkopen.

Ervaring van anderen

Ik kan me voorstellen dat je nog niet veel ervaringen hebt met het kopen van een loopband. Het mooie is dat veel mensen je waarschijnlijk al voor zijn gegaan en dat er overal op het internet reviews en ervaringen van anderen te lezen zijn.

Wel raad ik je aan om niet altijd naar de reviews op de site van de aanbieder te kijken. Zeker kunnen deze ook waardevol zijn, maar ik zou ook zeker kijken op onafhankelijke websites zoals Trustpilot.

Bekend bedrijf

Hoewel we allemaal soms een beetje afkeer hebben tegen grote bekende bedrijven ben ik wel van mening dat ze het meest betrouwbaar zijn. Het zijn de bedrijven waar je veel van hoort op Social media en andere reclames die vaak wel de beste service en producten bieden.

Ik ga vaak bij mezelf na voor ik iets online koop of ik al eens van het bedrijf gehoord heb. Heb je ergens nog nooit van gehoord en is er weinig over te vinden, dan kun je er beter niet aan beginnen. Soms kan het ook gewoon een kleinere partij zijn die wel heel actief zijn en hun best doen, maar is dat niet het geval dan zou ik eerder kiezen voor een grotere en bekendere partij.

Welke aanbieders voor loopbanden zijn er?

Nu ik je een beetje heb verteld over waar je op kunt letten bij het zoeken naar een goede loopband winkel ben je al een heel stuk op weg naar je aanschaf toe. Hieronder geef ik je nog mijn favoriete aanbieders voor niet alleen loopbanden, maar eigenlijk voor alle fitness apparatuur en materiaal.

Bij deze partijen weet je ten alle tijden zeker dat je goed zit qua aankoop, service en garantie. Ook kun je via de bijgevoegde knoppen direct het aanbod loopbanden bekijken.

Betersport.nl

Betersport.nl is al meer dan 15 jaar actief binnen de markt en staat bekend om de verkoop van alles wat met sport te maken heeft. Zo dus ook fitnessapparatuur en dus ook loopbanden.

Ze bieden een enorm snelle levering voor grote en kleine pakketten. In de meeste gevallen is het voor 16 uur besteld de volgende werkdag alweer in huis. Dat is ook zo als het gaat om grote apparatuur. Daarnaast bieden ze lange garantietermijn op al hun producten en hebben ze een snelle en gedegen klantenservice.

Kortom is Betersport een van de beste partijen om je aankoop te gaan doen. Bekijk hieronder direct het aanbod loopbanden!

Bol.com

Als je aan een webshop denkt dan zul je waarschijnlijk al snel aan Bol.com denken. Bol is een van de grootste partijen als het gaat om online aankopen en het kopen van producten.

Het mooie van Bol.com is dat ze een enorm groot aanbod aan producten hebben. Zo bieden ze tegenwoordig ook enorm veel fitness apparatuur aan en waaronder loopbanden. Dit kan via Bol.com zelf of via een van de aangesloten verkopers.

Voordeel van het kopen via Bol.com is dat je verzekerd bent van betrouwbare en tevens snelle levering van je producten. Daarom staat zeker Bol.com ook in deze lijst met top loopband winkels.

Decathlon.nl

Dit is zeker weten ook geen onbekende voor je. Decathlon.nl is binnen Europa een van de grootste aanbieders van alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Zo bieden ze ook loopbanden en andere apparatuur aan voor het sporten.

Bij Decathlon zijn ze letterlijk van alle markten thuis en hebben ze als het om sport en outdoor gaat het meest complete aanbod van iedereen. Naast dat ze hun eigen merk hebben bieden ze ook gewoon producten aan van verschillende A-merken binnen de sport wereld.

Hoewel ze online het meest complete aanbod hebben, hebben ze ook winkels verspreid door het hele land waar je langs kunt gaan om producten uit te testen. Bekijk dan wel eerst online de winkelvoorraad want de voorraad in de winkels wil nog wel eens afwijken van online.

Online bestellen bij Decathlon.nl gaat net zo makkelijk. Bekijk hieronder vast het aanbod loopbanden.

Coolblue.nl

Ook een webwinkel die tegenwoordig niet kan ontbreken. Waar sommige mensen nog denken dat ze bij Coolblue alleen terecht kunnen voor elektronica en huis-tuin-en-keuken spullen die zitten helemaal verkeerd.

Tegenwoordig is Coolblue van alle markten thuis en ook hier kun je gewoon terecht als je op zoek bent naar een goede loopband. Coolblue staat bekend om hun service en klantgerichtheid. Bij deze winkel ben je dus verzekerd van goede service.

Het aanbod is hier wel wat minder groot als bij andere aanbieders, maar het aanbod dat ze hebben is van de best kwaliteit die vindbaar is. Bekijk het aanbod hieronder.

Fitnesskoerier.nl

Dit zal wellicht een webshop zijn die niet voor iedereen bekend is. Fitnesskoerier.nl is een wat nieuwere partij, maar zeker geen mindere. Binnen de sport wereld zijn ze een opmars aan het maken en ze doen er alles aan om goede kwaliteit en service te bieden.

Zo zijn ze ten alle tijden telefonisch bereikbaar, hebben ze snelle gratis levering in Nederland en Belgiƫ en zijn er veel reviews te lezen van onafhankelijke schrijvers.

Fitnesskoerier doet naast het snelle bezorgen in veel gevallen ook nog aan gratis montage. Zeker weten de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij deze webshop dus. Bekijk het aanbod hieronder.

Gorillasports.nl

Hoewel ze er niet per se bekend om staan biedt Gorillasports.nl ook cardio apparatuur waaronder loopbanden aan. Ze staan meer bekend om hun gewichten en apparatuur voor krachttraining.

Wel is het een partij dat al jaren lang actief is en zeker weten een vertrouwde naam heeft opgebouwd binnen de fitness wereld.

Het mooie van Gorillasports is dat ze enkel werken met producten van de hoogste kwaliteit en je bent dus ten alle tijden verzekerd van de beste producten in huis als je hier een aankoop doet.

Ben je benieuwd naar het aanbod? Bekijk het via de knop hieronder.

Conclusie

Hierboven heb je nu een mooi overzicht van de beste aanbieders van loopbanden in Nederland en Belgiƫ. Wel even goed om te zeggen dat ik ze niet neer heb gezet op bepaalde volgorde, maar dat ze willekeurig onder elkaar zijn gezet. Stuk voor stuk zijn dit gedegen webshops waar je wat mij betreft zonder twijfel een aankoop kunt doen.

Ik hoop je geholpen te hebben met dit artikel zodat je een goede loopband in huis gaat halen. Heb je nog meer hulp nodig bij het kopen van een goede loopband? Lees hier mijn loopband aankoopadvies!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *