perfect slapen in 7 stappen uitgelicht

Perfect Slapen In 7 Stappen Review: Lees dit eerst!

In deze perfect slapen in 7 stappen review lees je alles wat je moet weten voordat je dit product gaat kopen. Werkt het echt zo goed als ze zeggen of kun je het beter links laten liggen?

Waarschijnlijk ben in geïnteresseerd in dit product omdat je al enig tijd slecht slaapt of je wil gewoon je slaapritme verbeteren. Slecht slapen kan allerlei verschillende oorzaken en gevolgen hebben voor je lichaam.

In deze perfect slapen in 7 stappen review lees je of dit product en dit stappenplan echt zo goed werkt om je te helpen je slaapritme te verbeteren. Lees dus snel verder!

Direct een kijkje nemen bij Perfect slapen in 7 stappen?

Waarom een perfect slapen in 7 stappen review?

Als je vaker een bericht van mij hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk wel hoe belangrijk ik slaap en rust voor je lichaam vind. Dat is het namelijk ook. En dat geld niet alleen voor fanatieke sporters, maar voor ieder persoon is het goed om genoeg en goed te slapen en rusten.

Toch is het zo dat een groot deel van de mensen, in Nederland in ieder geval, nog altijd veel last hebben van slaapproblemen. Om deze reden heeft een slaapdeskundige genaamd William van der Klaauw een stappenplan ontwikkeld om perfecte nachtrust te creëren voor jezelf.

Na het horen en lezen van veel goede verhalen over dit stappenplan kon het niet ontbreken om het stappenplan uit te gaan proberen en te kijken of het daadwerkelijk zo’n goed stappenplan is.

De uitkomsten hiervan zijn te lezen in de perfect slapen in 7 stappen review die je nu aan het lezen bent.

Wie is William van der Klaauw?

perfect slapen in 7 stappen review

Om er echter te komen wie William van der Klaauw precies is, was wat meer onderzoek nodig. Vaak zijn dit soort ondernemers of specialisten wel actief op LinkedIn en kun je daar veel over ze vinden. Echter is dat bij William niet het geval.

Veel informatie is namelijk ook gewoon te vinden op zijn eigen website. William is een slaapdeskundige en tevens dus ook auteur van het ‘Perfect slapen in 7 stappen’.

Omdat hij zelf jaren lang problemen heeft gehad met zijn slaapritme en nachtrust is hij op zoek gegaan naar de ideale en oplossing hiervoor. Zo is hij zich gaan verdiepen in slapeloosheid en allerlei slaapstoornissen.

In eerste instantie is hij mensen hiermee gaan helpen in een fysieke praktijk waar hij cliënten ontving en veel ervaring heeft opgedaan met verschillende situaties.

Hierbij merkte hij ook dat er nog zo enorm veel mensen met slaapproblemen kampten en wilde hij meer mensen kunnen helpen met zijn werkende methodes die hij in de praktijk toepaste.

Uit deze wens om nog meer te kunnen helpen is de ontwikkeling van het ‘Perfect slapen in 7 stappen’ begonnen. Hierin komen verschillende bewezen methodes aan bod om mensen te helpen aan beter slaapgedrag. Deze methodes worden later nog besproken!

Is William van der Klaauw betrouwbaar?

Zoals al even gezegd is, is dat er veel informatie te vinden is over William van der Klaauw op zijn eigen website. Ook is er veel over hem te lezen op andere sites, maar dit is veelal ook informatie dat afkomstig is van zijn eigen site.

Wat betreft ervaringen van anderen is er veel op het internet en op social media te lezen. Wat mij betreft straalt dit allemaal veel betrouwbaarheid uit. Het beste kun je namelijk uit gaan van de ervaring van anderen in plaats van wat de verkopers zelf zeggen.

Tevens is op de website van Perfect slapen in 7 stappen alle formele informatie te vinden over het bedrijf. Dit zijn gegevens als het KVK nummer en het BTW identificatienummer. Hoewel je er direct niet veel mee kunt, is het wel fijn te weten dat je zaken doet met een bedrijf dat dit netjes op orde heeft.

Dus als je mij de vraag zou stellen; is William van der Klaauw betrouwbaar? Dan krijg je wat mij betreft gewoon een volmondige: Ja!

Perfect slapen in 7 stappen review

Aan het begin van deze perfect slapen in 7 stappen review hebben we even gekeken naar de achtergrond van deze cursus. Nu lijkt het mij het juiste moment om wat meer de diepte in ter duiken en echt een kijkje te nemen bij de inhoud van dit de Perfect slapen in 7 stappen!

Het is bekend dat perfect slapen in 7 stappen is ontwikkeld om mensen van hun slaapproblemen af te helpen. Hiervoor heeft William een aantal verschillende methodes bedacht en ontwikkeld. Deze methodes zouden op korte termijn direct af moeten rekenen met veel van je slaapproblemen en zorgen voor een verbeterde nachtrust.

Voor wie is perfect slapen in 7 stappen

Hoewel William ervan overtuigd is dat er veel mensen kampen met slaapproblemen, of dat veel mensen wel wat betere nachtrust kunnen gebruiken. Kan het nog steeds zo zijn dat perfect slapen in 7 stappen niet geschikt is voor jou.

Daarom zijn er een aantal punten opgesteld, herken jij jezelf hierin dan is de kans groot dat Perfect slapen in 7 stappen de ideale oplossing voor jou is! De punten zijn:

 • Je voelt je vaak moe en/of lusteloos
 • Je hebt vaak angst voor de dag die voor je ligt.
 • Een wanhopig verlangen naar een goede nacht slapen
 • Weinig energie en je vraagt je af hoe je leven eruit ziet met meer energie
 • Je zoekt al tijden naar een geschikte oplossing

Als jij je herkent in één of meer van bovenstaande punten, dan kan het zomaar zijn dat Perfect slapen in 7 stappen de juiste oplossing voor jou is. Wel is het belangrijk te weten dat je hiermee wel degelijk zelf aan de slag moet.

Er is niemand die je aan je haar naar bed gaat trekken of je gaat motiveren. Je moet zelf de motivatie tonen om de methodes op te volgen en er serieus mee aan de slag te gaan. Alleen dan zal het werken.

Maar kijk eens naar alle succesverhalen, als die mensen het kunnen dan kun jij het zeker weten ook. De methodes zijn goed te doen en het resultaat lijkt enorm goed.

Inhoud perfect slapen in 7 stappen

De inhoud van het perfect slapen in 7 stappen programma is niet gebaseerd op wondermiddelen of andere gekke methodes. Volgens William van der Klaauw zijn dit niet de juiste manieren om de nachtrust te verbeteren.

Alles bij Perfect slapen in 7 stappen draait om het maken van de juiste keuzes overdag om ’s nachts goed te kunnen slapen. Er worden dus ook geen stappen gezet die ’s nachts uitgevoerd moeten worden.

William legt alles uit over wat belangrijk is om je slaap te verbeteren. Zo moet je volgens hem ’s ochtend en ’s middags de juiste keuzes maken om je nachtrust voor de dag erna te verbeteren. Dit alles is gebaseerd op de werking van je biologische klok en wordt compleet toegelicht in het stappenplan.

Alles wordt verteld aan de hand van de volgende stappen of methodes:

 • Het goed ‘instellen’ van je biologische klok
 • Aanmaken van de belangrijke hormonen
 • Beheersen van je lichaamstemperatuur
 • Afscheid nemen van slaapangst

Stap 1: Afrekenen met angsten

Bij stap 1 ga je afrekenen met het gene wat jou vaak wakker houdt. Dat zijn namelijk de angstgedachtes voor het niet of slecht slapen. Vaak hebben mensen er last van dat ze te veel denken aan de gevolgen van het slecht of niet slapen.

Deze angst heeft zich ook nog eens ontwikkeld juist doordat je veel of vaak wakker ligt. Zo maak je jezelf helemaal gek in je eigen gedachten. Bij stap 1 staat het centraal om van deze angst af te komen.

Je gaat dus vooral aan de gang om je slaapangst niet verder te laten groeien, maar ook dat je door de dag heen minder nadenkt over de zorgen in je leven.

Ten slotte het allerbelangrijkste, je leert direct hoe je je lichaam in ruststand zet zodat je makkelijk in slaap kunt vallen.

Stap 2: Aanmaken van de juiste hormonen

Het stresshormoon genaamd cortisol staat bij stap 2 centraal. Als dit hormoon ’s avonds niet genoeg gedaald is, dan wordt het slaaphormoon hevig onderdrukt en dat maakt direct het slapen een stuk lastiger.

Bij stap 2 gaat William je helpen om de balans tussen deze hormonen te herstellen. Zo maak je overdag genoeg cortisol aan zodat je lichaam goed kan functioneren en ’s avonds moet dit genoeg afnemen zodat je goed kunt slapen.

Dit wordt gerealiseerd door te gaan kijken naar je waarden en hoe je deze kunt beïnvloeden door middel van dagelijkse bezigheden en bijvoorbeeld het eten van de juiste voeding.

Stap 3: Het ‘instellen’ van je biologische klok

We kennen het begrip waarschijnlijk allemaal wel, de biologische klok. Dit is eigenlijk gewoon het deel van je brein dat regelt wanneer je moe wordt en dus zou moeten slapen. Maar ook is het belangrijk dat je kunt presteren als dit nodig is, bijvoorbeeld op je werk.

Het is dus belangrijk dat deze klok goed ingesteld staat zodat je gaat slapen als dit het juiste moment is en wakker wordt als je lichaam er klaar voor is. Om dit te doen gaat William een paar stappen met je zetten:

 • Het gelijk zetten van je slaaphormonen in de ochtend
 • Vinden van jou unieke slaapritme
 • Wat je NIET moet doen als je slecht hebt geslapen
 • Goed ontbijten om de kwaliteit van je nachtrust de volgende dag te verbeteren.

Stap 4: Beheersen van je lichaamstemperatuur

Veel mensen denken nog altijd dat ons lichaam een constante temperatuur heeft van ongeveer 37 graden Celsius. Echter is het juist NIET zo dat je lichaam een vaste temperatuur heeft.

Je lichaam schommelt namelijk qua temperatuur. Overdag is je lichaam warmer wat zorgt voor energie en scherpte. ’s Avonds en ’s nachts koelt je lichaam langzaam af. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je moe wordt en wil gaan slapen.

Dus is het belangrijk dat je lichaam voldoende afkoelt zodat je lichaam in de ruststand kan gaan. Als je niet genoeg afgekoeld bent, dan is de kans groot dat je lastiger in slaap komt en ook minder diep slaapt.

Bij deze stap gaat William in op verschillende methodes om ervoor te zorgen dat je je lichaamstemperatuur kunt beheersen zodat je beter gaat slapen. Hier komt aan bod hoe je slim kunt douchen om ervoor te zorgen dat je slaperig wordt, 5 methodes om je interne thermostaat juist in te stellen en wat voor slaapkleding je het beste kunt dragen.

Je ziet dat er dus veel onderwerpen en methodes aan bod komen om je te helpen beter te gaan slapen. William is er heilig va overtuigd dat zijn methodes werken. Dit uit zich in zijn 90 dagen garantie die hij biedt op de Perfect slapen in 7 stappen cursus! Hier vertel ik hieronder nog wat meer over.

Garantie perfect slapen in 7 stappen

Omdat William zo overtuigd is van zijn methodes biedt hij een garantie op zijn product. Deze garantie geld voor maar liefst 90 dagen en kan ieder moment worden gebruikt. Ben je niet tevreden over het product of zijn je slaapproblemen niet verholpen, dan krijg je gewoon 100% je geld terug.

Als je het mij vraat straalt dit ten eerst veel vertrouwen uit, maar ook denk ik dat het zeker het uitproberen waard is.

Perfect slapen in 7 stappen ervaring

Als je de keuze maakt om naar aanleiding van deze Perfect slapen in 7 stappen review met deze cursus te beginnen, dan is het goed te weten wat de ervaring is en wat je kunt verwachten.

Na betaling ontvang je nagenoeg direct een mail van William waarin een introductie staat en uitleg over de werkwijze. Ook laat hij hierin direct weten dat je met vragen direct contact met hem op kunt nemen.

Ook krijg je het boek direct in je mailbox en wordt hij nog fysiek thuisgestuurd. Dus je hebt hem in E-book formaat en de volgende werkdag krijg je het fysieke boek met alles erin nog thuisgestuurd. Ook krijg je via de mail direct toegang tot alle gratis bonussen die erbij zitten!

Het boek zelf

Het boek begint met een duidelijke inhoudsopgave om te laten zien wat er allemaal aan bod gaat komen. Hierna volgt ook nog een inleiding om wat meer te vertellen over de methodes en de inhoud van het boek.

William laat in het boek merken dat hij erg veel kennis van zaken heeft. Wel is het fijn dat het in een makkelijke en fijne stijl is geschreven. Er staan niet te veel moeilijke termen in en het is voor iedereen goed te lezen. Tevens is de opmaak duidelijk waardoor het boek fijn leest.

Resultaat Perfect slapen in 7 stappen

Zelf heb ik het Perfect slapen in 7 stappen uitgeprobeerd voor een periode van zo’n 2 maanden. Zelf had ik geen enorm grote slaapproblemen, maar er viel zeker wat te winnen wat betreft ritme en kwaliteit van nachtrust.

Voor mij heeft het enorm goed geholpen en hebben de methodes ervoor gezorgd dat ik beter in slaap val en dieper slaap door de nacht heen. Wel is het zo dat ik voor ik aan deze training begon, nog nooit een andere cursus of methode had geprobeerd. Ik kan op het moment van schrijven van deze Perfect slapen in 7 stappen review dus geen vergelijking maken met andere methodes.

Wel kan ik je dus zeggen dat het Perfect slapen in 7 stappen van William van der Klaauw zeker erg goed werkt om je slaap te verbeteren. Ik raad je dus zeker aan om eens een kijkje te nemen. Dit alles kan natuurlijk zonder risico door de garantie die William geeft.

Perfect slapen in 7 stappen kopen met korting

perfect slapen in 7 stappen

Als je na het lezen van deze Perfect slapen in 7 stappen review besloten hebt om ermee aan de gang te gaan, dan is het belangrijk om natuurlijk niet te veel te betalen.

Daarom heb ik hieronder de link naar de speciale kortingspagina die William heeft aangemaakt voor beperkte tijd. Hier betaal je in plaats het volledige bedrag maar de helft. Dus krijg je het volgende voor €37,-.

 • Perfect slapen in 7 stappen E-book
 • Perfect slapen in 7 stappen fysiek boek
 • Alle bonussen bestaande uit extra gidsen, tips en methodes

Mocht je verder nog vragen hebben of een ervaring met Perfect slapen in 7 stappen, dan hoor ik dat hieronder graag. Doorgaans probeer ik hier binnen 24 uur nog op terug te komen.

P.S. Vergeet niet je korting te claimen zolang de pagina nog live is. Direct naar kortingspagina>>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *