50 dagen koolhydraatarm programma

Review: 50 dagen koolhydraatarm van Niels Bosman

Welkom bij deze 50 dagen koolhydraatarm programma review. In deze review wil ik een compleet inzicht geven in het product en wat er allemaal wordt aangeboden. Daarnaast wil ik een duidelijk beeld geven of dit programma iets voor jou is en of je de keuze moet maken om het te kopen of niet.

Dat is waarschijnlijk ook de reden dat je hier bent. Dit product is op veel plekken op het internet te vinden en daarnaast zijn er zo veel programma’s en goeroes die je willen vertellen hoe het moet. Middels deze review ga ik je helpen om je een beter inzicht te geven in dit product.

Lees hieronder snel verder als je alles te weten wilt komen!

Geen zin om te lezen en gelijk een kijkje nemen bij het 50 dagen koolhydraatarm programma?

De verkoper van het 50 dagen koolhydraatarm programma

Niels Bosman 50 dagen koolhydraatarm programma

De verkoper en maker van het 50 dagen koolhydraatarm programma is Niels Bosman. Niels is niet alleen schrijver van het 50 dagen koolhydraatarm programma, maar ook is hij de oprichter van de website makkelijkafvallen.eu. Volgens hem heeft de de passies: relaxen, gezondheid en vooral gelukkig kunnen leven. Deze passies wil hij dan ook graag over brengen op anderen en vandaar de bovenstaande website en programma.

Daarnaast is hij iemand die zich veel bezig houdt met online marketing en business. Dit zie je terug in de websites en programma’s die Niels ontwikkeld heeft. De passie die Niels heeft voor online marketing en business uit zich in zijn bedrijf Niels Bosman Sales. Dit bedrijf staat zoals je mag verwachten ook ingeschreven bij de KvK. Je kunt hieruit dus wel stellen dat het gaat om iemand die zijn zaken serieus neemt.

Zo is online te zien dat Niels met zijn website makkelijkafvallen.eu ruim 200.000 bezoekers per maand heeft. Ik kan je vertellen dat het dan gaat om een serieuze website. Hieruit kunnen we ook concluderen dat hij al langere tijd bezig is met wat hij doet en dat hij dus ook iets te vertellen heeft als zo veel mensen op zijn website blijven komen.

Op deze website staan voornamelijk informatieve artikelen die gaan over afvallen, recepten leuke succesverhalen en nog veel meer om je te helpen bij het behalen van je doelen. Het mooie en denk ik ook succesvolle aan Niels zijn websites en producten is dat hij een makkelijke en toegankelijke schrijfstijl heeft waardoor alles goed te begrijpen is.

Wat wordt er beloofd?

Om duidelijk te hebben of het hier gaat om een goed programma is het belangrijk om eerst te kijken naar wat de verkoper claimt over de resultaten die je zou moeten gaan behalen met behulp van zijn programma. Als we een kijkje nemen op de verkooppagina van het 50 dagen koolhydraatarm programma zien we een aantal claims voorbij komen.

  • Makkelijk afvallen zonder jezelf suf te sporten
  • Combinatie van gezondheid en lekker eten
  • Afvallen op plaatsen waar je makkelijk geld opslaat (buik, billen en benen)
  • Niet verplicht sporten en toch afvallen
  • Geen hongergevoel

Met de methodes van het 50 dagen koolhydraatarm programma zouden bovenstaande claims allemaal behaald moeten worden. Samen met het feit dat je natuurlijk kilo’s af gaat vallen. Echter mag dit niet zomaar geclaimd worden i.v.m. de wetgeving. Je mag niet over iets zeggen dat je er van afvalt zolang dit niet wetenschappelijk bewezen is.

Wel staan er op de verkooppagina allerlei succesverhalen en voorbeelden van mensen die veel mooie resultaten behaald hebben met behulp van dit programma. Dat werkt natuurlijk erg motiverend en is super aantrekkelijk als je dit sort doelen ook graag wil gaan behalen.

Hoewel we nog moeten kijken naar de werking van dit programma en wat het allemaal inhoudt is het wel fijn om te weten dat ze een 100% tevredenheid garantie bieden. Als je dus na 50 dagen niet bent afgevallen door middel van dit programma krijg je al je geld terug van de verkoper.

Wel staat er ook onderaan de verkooppagina dat succes nooit gegarandeerd is en dat resultaten per persoon kunnen verschillen. Dat is natuurlijk niet heel gek, want voor de één werken bepaalde dingen heel goed en voor de ander wat minder. Daar komt nog bij dat dit vermeld MOET worden i.v.m. wetgeving. Dus wat mij betreft doet dit niets af van de hoge verwachtingen van dit programma.

Wat krijg je allemaal bij aanschaf?

Omdat het gaat om een digitaal product krijg je hier vaak allerlei leuke en handige bonussen bij als je tot aanschaf over gaat. Natuurlijk is dit bij het 50 dagen koolhydraatarm programma niet anders. Dit zijn ook een beetje producten die je erbij krijgt om je te laten kopen natuurlijk. Echter kan ik niet anders zeggen dat de bonussen die je erbij krijgt vaak net zo waardevol zijn als het daadwerkelijke boek of programma zelf.

Wat zit er in het basis 50 dagen koolhydraatarm programma?

Als je vandaag de keuze maakt om te gaan beginnen met het 50 dagen koolhydraatarm programma dan kan ik je vertellen wat je allemaal gaat krijgen. Om te beginnen ontvang je 7 kant-en-klare weekmenu’s zodat je precies weet wat je kunt eten en wat er in deze maaltijden zit. Alles staat aangegeven bij deze recepten, bereidingstijd, calorieën en macro’s.

Handige boodschappenlijstjes zodat je precies weet wat je moet halen dat hoort bij een bepaald weekmenu. En ook ontvang je bij aanschaf niet alleen de digitale versie van het boek, maar je krijgt ook een fysiek boek binnen één werkdag thuis op de deurmat. Hierin staan ook niet alleen recepten en weekmenu’s, maar ook handige tips en weetjes over het volgen van een koolhydraatarm dieet.

Terwijl je wacht op de bezorging van het fysieke boek heb je gelijk de mogelijkheid om direct een kijkje te nemen bij de digitale versie of een van de leuke bonussen die je bij het programma krijgt. Als je dit boek nu aanschaft krijg je namelijk nog het volgende:

  • Extra boodschappenlijstjes voor 7 weken ( t.w.v. €43)
  • Een top 9 favoriete drink tips ( t.w.v. €26)
  • 100 koolhydraatarme snacks en lekkernijen recepten ( t.w.v. €26)
  • En natuurlijk albast de digitale versie van het 50 dagen koolhydraatarm programma

Eigenlijk is dit dus een solide basis om te gaan beginnen met een koolhydraatarm dieet en direct af te gaan vallen. En daar komt dan nog bij dat je de volgende dag ook nog een mooi fysiek boek op de deurmat hebt liggen.

Wat is de prijs voor alles wat je krijgt?

Hierboven zie je al een overzicht van wat je allemaal krijgt als je de keuze maakt om te gaan beginnen met het 50 dagen koolhydraatarm programma. Ook heb ik er even bij gezet wat alle bonussen waard zijn volgens de verkooppagina. Echter betaal je hier dus niet voor en krijg je deze gratis bij aanschaf.

Voor dit alles betaal je uiteindelijk €37! Persoonlijk vind ik dat een best goede deal als je ziet wat je er allemaal voor krijgt. Je krijgt namelijk een complete gids om af te vallen en hoeft eigenlijk zelf nergens meer over na te denken of op onderzoek uit. En daar komt dan nog bij dat je niet alleen de digitale producten krijgt, maar ook nog eens het basis boek gratis thuis gestuurd krijgt voor deze prijs. Doorgaans is deze de volgende dag al in huis na bestellen.

Conclusie

Alles bij elkaar denk ik dat het 50 dagen koolhydraatarm programma een erg goede koop is voor iemand die op zoek is naar iets wat makkelijk te begrijpen en te volgen is. Alles wordt duidelijk gemaakt in makkelijke taal en is goed te begrijpen. Ook wordt alles simpel gehouden en wordt niets moeilijker gemaakt dan er nodig is.

Wel moet ik erbij zeggen dat dit boek niets bijzonders is voor in zijn prijsklasse. Wel is het heel fijn dat je hier niet alleen digitale boeken krijgt, maar ook nog een fysiek boek. Het voordeel van veel digitale producten is dat je ze vanaf ieder device kunt bekijken.

Gewicht afvallen met dit programma lijkt geen enkel probleem te zijn. In mijn ogen kloppen de technieken en de resultaten die al behaald zijn die spreken natuurlijk voor zich. En mocht het toch niet zijn wat je er van verwacht had, dan kun je altijd gebruik maken van de niet goed geld terug garantie. Hier kun je gebruik van maken binnen 50 dagen na je aankoop. Alle tijd dus om het eens uit te proberen!

Bekijk hieronder de pagina voor de actie met alle gratis bonussen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *