Body&fit whey perfection pot

Body & Fit Whey Perfection Review

Body & Fit Whey perfection review lezen? Op deze pagina vind je alle info die je nodig hebt voor je besluit dit supplement aan te schaffen. In Nederland is dit de meest bekende en meest verkochte soort eiwitpoeder op de markt. 

Zelf gebruik ik dit supplement al bijna 2 jaar en eigenlijk ben ik nog nooit ontevreden geweest. Anders zou ik namelijk niet al 2 jaar lang hetzelfde supplement kopen. Vooral niet omdat er zo veel aanbieders zijn tegenwoordig.

Maar wat is het dan toch dat de Body & Fit whey perfection er altijd maar bovenuit blijft steken? In dit artikel lees je er alles over en tevens ook of het voor jou verstandig is om hem te kopen of niet.

Welke smaken zijn er?

Voor deze Body & fit whey perfection review wil ik graag eerste aankaarten wat het aanbod is op de website van Body & Fit. De hoeveelheid smaken die er beschikbaar zijn verschillen per formaat verpakking die je haalt.

De pot van ruim 2 kilo bevat de meeste smaken met maar liefst 27 verschillende soorten. Voor de kleinere of grotere verpakkingen zijn dit minder smaken. De verschillende smaken die beschikbaar zijn die zitten altijd tussen de 10 en 27. Genoeg keuze dus. Bekijk hieronder welke smaken er allemaal verkrijgbaar zijn!

Omdat ik dol ben op bananen milkshakes heb ik besloten om de smaak banana milkshake te nemen. Tot op heden is dit nog steeds mijn favoriet en altijd als mijn zak of pot weer op is, haal ik deze opnieuw.

Het bestellen bij Body & Fit

Het bestelproces is ook iets wat ik graag mee wil nemen in deze Body & Fit whey perfection review. Het bestellen is namelijk een erg belangrijke factor als het gaat om een succesvol product.

De website van Body & Fit is over het algemeen erg duidelijk en overzichtelijk als je het mij vraagt. Daar komt nog bij dat ze een live chat support hebben voor als je snel wat wil weten over de producten of als je advies nodig hebt over welke smaak je bijvoorbeeld moet nemen. Heel fijn dus als je ergens niet helemaal uit komt.

Als je eenmaal alle gewenste producten in je winkelwagen hebt zitten ben je klaar om af te rekenen. Body & Fit biedt eigenlijk alle gewenste betaalmethoden aan die je kunt bedenken. Dit zijn ze:

  • IDEAL
  • Paypal
  • Apple pay
  • Creditcard
  • Klarna (achteraf betalen)

Vooral de mogelijkheid om met Klarna achteraf te betalen is erg fijn. Als je dan toch graag iets terug wil sturen van je bestelling wordt dit van je betaling afgehaald en hoef je nooit te betalen voor producten die je niet hebt gehouden. Zo hoef je dus ook niet te wachten op geld dat terugbetaald moet worden aan jou.

Als je eenmaal afgerekend hebt krijg je direct een bevestigingsmail waar ook een verwacht bezorgmoment staat. Erg fijn om gelijk te weten waar je aan toe bent en om te zien dat je bestelling goed is gegaan.

Vaak zal de bezorging op de volgende dag zijn als je voor 22 uur besteld hebt. In het weekend is dit voor 20 uur om je bestelling de volgende dag in huis te hebben. Alleen als je op zaterdag besteld voor 20 uur komt je bestelling pas op de maandag erna. Op zondag worden er namelijk geen pakketten bezorgd. Wat mij betreft is dit totaal geen probleem, maar wilde het toch even meenemen.

Bestellingen worden eigenlijk altijd ingepakt in een doos met bubbelwrap aan de binnenkant zodat je producten niet beschadigen tijdens de bezorging. Een perfecte bestel ervaring als je het mij vraagt. 

Het eiwitpoeder

Het belangrijkste waar je eigenlijk voor bent gekomen naar een Body & Fit Whey perfection review is het eiwitpoeder zelf. Persoonlijk vind ik twee dingen echt belangrijk als het gaat om eiwitpoeder. De smaak en de oplosbaarheid zijn voor mij heilig bij de keuze voor een eiwitpoeder.

Milkshake in glas

Zelf neem ik altijd de Whey perfection banana milkshake. Ik zal dus altijd uit gaan van de test die ik met deze smaak heb uitgevoerd. Volgens de gebruiksaanwijzing die op de website staat van Body & Fit moet één scoop eiwitpoeder gemengd worden met 250ml vocht naar keuze. Zelf heb ik het uitgeprobeerd met zowel melk als water.

In beide gevallen loste de Whey perfection perfect op. Ik hoefde geen uren te shaken om de klonten eruit te krijgen, want er zaten na een paar keer schudden eigenlijk gelijk al helemaal geen klontjes meer in! 

Persoonlijk heb ik een simpele shakebeker zonder spiraal of filter erin en zelfs hiermee ervaarde ik geen klonten in mijn shakes. Ook blijft er geen eiwitpoeder onderin je beker zitten na het drinken.

Wat betreft de smaak is dit eiwitpoeder ongeëvenaard als je het mij vraagt. Ik heb al van tal bedrijven de whey shakes geprobeerd, maar nergens heb ik zo’n goede smaak gehad als bij de Body & Fit whey perfection. De smaak van de banana milkshake whey perfection was precies zoals de naam al aangeeft. 

Het smaakt precies naar een bananen milkshake die je bijvoorbeeld bij de snackbar zou halen. Heel erg lekker dus voor na het trainen of gewoon als tussendoortje.

De voedingswaarden van de Body & Fit Whey perfection

Naast de smaak en oplosbaarheid van je eiwitpoeder, zijn de voedingswaarden het belangrijkste. Je neemt eiwitpoeder namelijk als supplement op je voeding omdat je waarschijnlijk meer eiwitten binnen wil krijgen. 

Zoals hierboven te zien is, gaat dat zeker goed komen door middel van dit eiwitpoeder. Per scoop zit er maar liefst 22 gram eiwit in en maar een kleine 2 gram koolhydraten. Je krijgt met een scoop van de Whey perfection dus bijna alleen maar eiwitten binnen.

Let wel op dat dit de voedingswaarden zijn van de standaard vanille smaak. Voedingswaarden kunnen in kleine mate variëren per smaak. 

De prijs

Je zou denken dat er aan zo’n goed product een aanzienlijk prijskaartje hangt. Echter blijkt dit in de praktijk behoorlijk mee te vallen. De prijs voor een pot met maar liefst 162 shakes is 61,90 euro. Dat betekend dat je maar 38 cent per shake betaald. Persoonlijk vind ik dat geen geld voor hetgeen wat je ervoor krijgt.

Natuurlijk wordt de prijs duurder als je kleinere verpakkingen haalt. Zo betaal je voor een pot met 81 shakes 34,90 euro. Het is een verschil, maar zo groot zijn de verschillen ook weer niet.

Conclusie: wel of niet kopen?

Al met al denk ik dat de Body & Fit whey perfection een hele goede optie is als je op zoek bent naar een eiwitpoeder om te kopen. Ze hebben veel verschillende smaken beschikbaar zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. 

Body & Fit is een gerenommeerd bedrijf in de fitnesswereld en dat laten ze ook zien in hun bestelproces. Dit loopt soepel en is wat mij betreft perfect. Het eiwitpoeder is goed van smaak en lost eigenlijk perfect op in zowel water als melk. 

Met bijna alleen maar eiwitten in een portie en een prijs van 38 cent per shake lijkt het mij gek als je niet even een kijkje neemt op de site van Body & Fit om te kijken of er voor jou ook een lekkere smaak tussen zit.

Bekijk hieronder de Body & Fit Whey Perfection!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *